Raarste feiten, Lion King

Laatst schreef ik voor jullie een artikel over vreemde sportfeitjes. Daar kreeg ik veel leuke reacties op en zodoende kwam ik op het idee voor dit artikel. Er is natuurlijk meer in het leven dan alleen sport en daarom vertel ik je vandaag graag de raarste feiten waar je waarschijnlijk geen weet van had. Deze zijn volledig willekeurig en dat leuk me nou juist wel leuk. Feit nummer 1: Wist je dat als jij met je koffie loopt je de meeste kans maakt om te morsen bij de achtste stap? Dat komt omdat de golfbewegingen opbouwen en hun maximum bereiken bij deze achtste stap. Een andere dan. Feit nummer 2: Wist je dat de ‘sandwich’ vernoemt is naar een fanatiek kaartspeler uit de 18e eeuw. Deze ‘earl’ leefde in Engeland en wilde voor het middageten niet stoppen met spelen. Hij beval zijn kok om een snack te maken die hij makkelijk met 1 hand kon eten terwijl hij doorspeelde. De naam van deze man? ‘The earl of Sandwich’. Ik hoop dat je deze raarste feiten interessant vond. Laat jouw feiten achter in de comments!